Офіційний сайт заводу виробника страз та декору DMC Premium Hong Kong

Часто задавані питання

• Як вибрати клей для страз? Чим вони відрізняються?

 Відповідь: всі наші клею професійні та призначені для страз та декору. Вони прозорі, гелієві та відрізняються один від одного лише густотою.

 

Е6000 – найгустіший, використовується для важкого декору.

В7000 – середньої густоти.

F6000 – найменш густий, і не тягнеться «павутинкою», на відміну від інших.

Більш детальну інформацію, як правильно вибрати клей, читайте в нашій статті «Як вибрати клей для страз і не помилитися».

 

 

Яке мінімальне замовлення?

Відповідь: щодо України мінімального замовлення немає. Якщо ж замовлення за кордон – мінімальна сума – від 100$

 

Як отримати знижку?

Відповідь: при замовленні 3-х оптових упаковок (по 1440 шт.) страз будь-якого розміру, кольору, виду фіксації ви отримуєте знижку 7%.

У розділі «SALE» є позиції зі знижкою до -70%. Також знижка -50% діє на оптову упаковку страз гарячої фіксації попереднього виробництва. 

 

Чи робимо ми відправку за кордон?

Відповідь: Так, відправка здійснюється по всьому світу, по 100% передоплаті за товар та за доставку.

  

Скільки клею потрібно для певної кількості страз?

Відповідь: Якщо ви хочете приклеїти невелику кількість страз (від 1 до 400 шт.), то Вам буде достатньо клею маленького розміру (10 мл E6000).

 

Середня кількість (від 400-1500 шт.) - Підійде клей середнього розміру (29мл Е6000 або 30мл F6000)

Велика кількість (від 1500-2700 шт.) – вам потрібен великий клей (50 мл В7000, 60 мл F6000)

Якщо більш ніж 2700 шт. - підійде клей Е6000 110 мл.

Більш детальну інформацію, як правильно вибрати клей, читайте в нашій статті «Як вибрати клей для клейових страз і не помилитися».

 

Що таке «ss» і як орієнтуватися в розмірах страз?

«SS» розшифровується як stone size, що у перекладі означає «розмір каменю». Цифра біля ss є порядковою. У нашій лінійці розміри страз починаються з SS3 до SS40, а кожному розміру відповідає його розмір у міліметрах.

 

 

 

 

 Який розмір кристалів потрібен для купальника з художньої гімнастики?

Відповідь: для купальника з художньої гімнастики підійдуть стрази розмірів від ss8 до ss20. У купальниках для художньої гімнастики рідко використовують заклеювання один розмір ss20. Ми рекомендуємо поєднувати клейові камені з пришивними каменями або паєтками для створення яскравого образу на килимі.

 

Який розмір кристалів потрібен для бальної сукні?

Відповідь: для бальної сукні використовують в основному два розміри – ss16 та ss20. Також для приклеювання каменів у схемі «розсип» у розмір ss16 або ss20 додають каміння більшого розміру ss30 і ss34. Для надання краси, яскравості, об'єму в поєднанні з клейовими стразами приклеюються пришивні камені, стеклярус на нитці та паєтки.

 

 

 

Як вибрати стрази?

Відповідь: все залежить від того, навіщо ви берете стрази. Розмір ss3 (1.4 мм) – найменший у нашій лінійці – підійде для дизайну манікюру, чохла мобільного телефону, цей розмір так само використовують для декору келихів тощо. Найбільший розмір ss40 (8.4-8.7 мм) можна використовувати для декорації одягу, сумок, аксесуарів, меблів.

 

Розміри ss16 (3.8-4.0 мм) та ss20 (4.6-4.8 мм) – використовуються для декорування бальних суконь, купальників для художньої гімнастики, фігурного катання, танцюристами для сценічних костюмів. У повсякденному житті для прикраси одягу та аксесуарів також застосовують ці розміри страз

Як правильно вибрати: холодна та гаряча фіксація читайте у нашій однойменній статті.

 

Як приклеїти стрази?

Відповідь: Метод роботи з приклеювання страз холодної та гарячої фіксації досить швидкий і не потребує спеціальних знань та навичок.

 

Коротка інструкція, як приклеїти кристали холодної фіксації:

1. Знежирити поверхню (якщо це не тканина!), на яку безпосередньо приклеюватимете стрази (підійде спирт або горілка).

2. Добре продумайте майбутній малюнок і нанесіть його за допомогою олівця або крейди.

3. На тканині (або будь-якій іншій поверхні) проставте маленькі краплі клею, на них зверху нанесіть стрази і несильно їх притисніть.

4. Повне висихання клею 12-24 години, тому готовий виріб відкласти на якийсь час до повного висихання.

 

Коротка інструкція, як приклеїти кристали гарячої фіксації:

1. Розкладіть виріб на рівній та стійкій робочій поверхні.

2. Викладіть малюнок зі страз, використовуючи для цього пінцет або восковий олівець.

3. Розігрійте праску до 110С (або п.3) і поставте праску на ваші камені, притисніть із середнім тиском, додайте пару, зачекайте 10-15 секунд, зніміть праску. Дайте кілька секунд стразам охолонути. Перевірте, чи всі камені схопилися. Якщо потрібно повторіть. Не їдьте праскою по стразах!

4. Після того як Ви зафіксували всі стрази, на виворітний бік прикладіть праску розігріту до 110С (або п.3), додайте пар і пропрасуйте виріб близько 10-20сек. Дайте охолонути виробу, щоб термоклей остаточно з'єднав поверхню тканини та кристала. Якщо якісь стрази погано приклеїлися – повторіть процедуру.

 

Більш детальну інструкцію з приклеювання страз читайте у нашій статті «Як правильно клеїти стрази гарячої та холодної фіксації».

 

 

Чи можна стрази гарячої фіксації клеїти на клей?

Відповідь: так, можна, незважаючи на клейову основу. У наших стразах DMC Premium Hong Kong шар клею на термостразах міцний і стійкий, при приклеюванні він не відпаде і не розтане. Наші стрази гарячої фіксації надійно триматимуться

 

Скільки кристалів у повній упаковці?

Відповідь: кількість страз залежить від розміру.

 

1) розміри від ss3 до ss20 – 1440 шт. в упаковці;

2) розміри ss30 та ss34 – 288 шт. в упаковці;

3) розмір ss40 – 144 шт. в упаковці.

 

 

Як зробити замовлення?

Відповідь: Купити стрази та інший декор можна цілодобово оформивши замовлення через Кошик нашого сайту!

 

Якщо ви хочете отримати безкоштовну консультацію, щоб правильно підібрати колір та розмір того чи іншого товару, ви можете зателефонувати нам (вони вказані в розділі «Контакти») або написати нам на електронну пошту. Також можна оформити замовлення через наш Інстаграм @dmc_strass_official, будь-які месенджери (Viber, Telegram, WhatsApp) або просто зателефонувавши нам.

 

•Якщо я сплатила товар, коли я його отримаю?

Відповідь: відправка товару здійснюється щодня о 16.00. Якщо Ви встигли оплатити замовлення до 15.00 – того ж дня він поїде до Вас! Якщо оплатили пізніше – ми надішлемо замовлення наступного дня. Якщо у нас якісь зміни у графіку – ми обов'язково Вам про це повідомляємо.

 

• Чи є у нас обмін/повернення?

Відповідь: Повернення у нас здійснюється у тому випадку, якщо товар бракований і ми його вам відправили на наш недогляд! Якщо Ви помилилися у кольорі, розмірі – товар поверненню не підлягає! Такий товар ми можемо вам поміняти, на бажаний колір та розмір! Оплата доставки НП товару на обмін здійснюється за рахунок Клієнта.

 

Відрізні матеріали обміну та поверненню не підлягають!

З будь-яких інших питань – дзвоніть або пишіть нам, за номерами вказаними у Контактах!

 

Приємних покупок у нашому інтернет-магазині!

Swarovski, Swarovski киев, Swarovski украина, Swarovski купить киев, Swarovski купить в украине, sw, sw киев, sw купить в украине, hotfix, стразы hotfix, купить стразы hotfix, купить камни hotfix, купить кристаллы hotfix, стразы hotfix купить киев, стразы hotfix купить в украине, hotfix стразы купить харьков, nothotfix, камни nothotfix, кристаллы сваровски nothotfix, стразы купить nothotfix харьков, nothotfix стразы купить в киеве, стразы nothotfix украина, камни nothotfix оптом, dmc, dmc стразы, стразы dmc киев, стразы dmc мир страз киев, камни dmc мир страз днепр, стразы dmc купить харьков, куаить стразы dmc в киеве, стразы dmc украина, купить стразы дмс премиум в украине, стразики дмс украина купить, preciosa, стразы preciosa, preciosa купить киев, preciosa купить харьков, preciosa купить украина, crystal, стразы crystal купить, камни crystal купить украина, стразы цвет crystal купить киев, стразы crystal харьков, crystal ab, цвет страз crystal ab, интернет магазин страз crystal ab, ab crystal стразы от производителей, стразы crystal ab купить оптом украина, стразы crystal ab купить в днепр, стразы, кристалы, стразы, камни, хамелион, стразики, сваровски, пресиоса, пресиоза, rhinestones, abcrystal, DMC, Xirius, кристалы, стразики, купить стразы, mirstraz, термостразы, клеевыестразы, Crystalline, мир страз студия страз и хрустального декора киев, днепр, асфур, стразы асфур купить киев, стразы асфур купить украина, стразы асфур купить харьков, стразы асфур купить днепр, asfour, стразы asfour киев, стразы asfour купить украина, камни asfour купить харьков, asfour стразы купить днепр, стразы холодной фиксации купить украина, стразы чехия купить, стразы австрия купить, стразы гонконг купить, стразы купить в украине, стразы в цапах купить украина, стразы стекло купить украина, цапа страза в киеве, копия сваровских купить украина, клеевые стразы купить украина, hematite, клеевые стразы купить киев, клеевые стразы купить харьков, клеевые стразы купить одесса, клеевые стразы купить днепр