Офіційний сайт заводу виробника страз та декору DMC Premium Hong Kong

Як правильно клеїти термо стрази DMC Premium Hong Kong

Одяг або костюми, прикрашені яскравими стразами, безумовно виглядають дуже привабливо, і зачаровують глядачів та оточуючих своїм блиском. Стразами можна прикрасити практично все: телефон, пояс, сукня, взуття, аксесуари та інше. Термострази застосовуються переважно для текстильних виробів, стійких до теплових впливів. Тому перед початком роботи необхідно перевірити матеріал-основу за такими параметрами:

- теплостійкість;

- стійкість до тиску;

- Поверхневі властивості.

 

З матеріалами, які не підходять для роботи зі стразами гарячої фіксації, Ви можете ознайомитися, прочитавши нашу статтю «Холодна чи гаряча фіксація: як обрати?».

Головна перевага страз hot fix у тому, що за допомогою цього виду каміння малюнок виходить більш витонченим, без залишків клею.У нашому інтернет-магазині представлена широка лінійка страз гарячої фіксації (hot fix).

 

 

Для термостраз в домашніх умовах використовуються 2 прилади: спеціальний паяльник або побутова праска.

 

При роботі з цим видом кристалів слід враховувати кілька факторів: температуру вашого приладу, силу натискання часу на камінь. Стразы hotfix характерні тим, що на їх підкладці вже є клейове покриття, але щоб прикріпити з допомогою нього кристали, цей термоклей треба розтопити. Він починає діяти в діапазоні температури від 110-170°С. Отже, ваш паяльник повинен мати температурний режим, якщо ви використовуєте побутову праску для прицілювання термостаз, вибирайте найвищу температуру.

 

Сила натискання на стрази під час роботи залежить від густини матеріалу, з яким працюєте. Тут, як і з клеєм (читайте нашу статтю як приклеїти стрази холодної фіксації), необхідно зберігати баланс: не можна занадто сильно тиснути (це може призвести до розтікання клею, зміщення елемента та негативного впливу на тканину), а через недостатній тиск камінь може відпасти.

Зважайте на те, що цей фактор залежить і від розміру каменю - для маленьких страз досить помірної сили натискання, а для страз великих розмірів потрібен сильніший тиск. Час впливу на камінь так само залежить від розміру: для маленьких термостразів таких як від ss4 до ss10 потрібно приблизно від 3 до 5-7 секунд, щоб приклеїтися. Для великих страз hotfixтаких як ss12,16,20 і ss30,34,40 знадобиться від 10-20 секунд.

 

Як правильно приклеїти термострази за допомогою праски та нічого не пошкодити?

 

1Поставте праску на режим “Бавовна” або 3 (у деяких моделей 5) крапок. Працювати рекомендуємо рівною поверхнею праски.

2. Розкладіть стрази лицьовою стороною до верху, а підкладкою донизу. Поверх страз постелити тоненьку тканину або марлю в пару шарів.

3. Акуратно прикладіть розігріту праску, порахуйте до 3-х і використовуйте режим “Пар” і затримавши ще на 3-5 секунд з достатнім тиском. Праска не рухати в момент приклеювання.

4. Заберіть праску, перевірте, чи всі стрази на тому місці, де мають бути, якщо необхідно щось підправити, можна використовувати зубочистку. Дайте термостразам охолонути, і ще раз пройдіться праскою з парою, але вже з виворітного боку, для кращого закріплення каміння.

5. Не переміщуйте тканину, дайте виробу охолонути. Продовжуйте працювати за такою ж аналогією. Після повного остигання стрази надійно триматимуться на поверхні тканини.

   

Хорошим інструментом для роботи зі стразами гарячої фіксації є прозора термо-плівка! Вона дозволяє зі 100% точністю переносити будь-який візерунок або малюнок на матеріал і прикрашати його термостразами.

 

Покладіть ваш малюнок під термплівку для страз, викладіть каміння лицьовою стороною донизу, а клеєм нагору. Термоплівка для страз має липку поверхню та злегка приклеює стрази. Переверніть термоплівку, покладіть її на тканину та поставте зверху праску. Функцію пар тут можна застосовувати. Приберіть праску, зніміть термоплівку та повторіть п.4 та п.5 вищеописаної інструкції.

   

 

Як правильно клеїти стрази гарячої фіксації за допомогою термоаплікатора?

 

Найзручніше користуватися термоаплікатором (паяльником для страз). З ним працювати швидко та просто. Все тому, що для паяльника є шість спеціальних насадок, які підходять для різних розмірів страз і універсальна для всіх розмірів.

 

Шість насадок із увігнутим дном йдуть під конкретні розміри страз. На кожній насадці є маркування розміру, для якого вона підходить. Якщо ви працюєте з увігнутою насадкою, використовуйте, завжди на розмір менше, ніж розмір вашої стрази! Так ваш камінь прогріється краще, тому що повністю буде оповитий, і ви не прожжете тканину навколо нього. Наприклад, ви наклеп термострази ss20, значить насадка має бути для каменю ss16.

 

Одна насадка з плоским дном йде як універсальна для всіх розмірів каменів. Її використовують у разі коли ви працюєте одночасно з різними розмірами страз. Вона також добре прогріває підкладку кристала і не псує тканину навколо нього.

 

1.Підберіть насадку, з урахуванням вищезазначених рекомендацій та розміру каменю.

2. Вкрутіть її в носик паяльника((ОБОВ'ЯЗКОВО В ХОЛОДНОМУ СТАНІ).

3. Включите паяльник в розетку и поставьте его на специальную подставку. Подождите 15-30 секунд, пока аппликатор  для страз нагреется.

4. Викладаємо стрази на тканину обличчям нагору, клейовою підкладкою донизу і прикладаємо паяльник до каменю. Чекаємо на 8-10 секунд і прибираємо паяльник. Цей варіант підходить якщо Вам потрібно викласти малюнок стразами або приклеїти камені розсипом, використовуючи різні розміри страз.

5. Чекаємо повного остигання виробу, перевіряємо, можливо якісь камені потрібно додатково підклеїти потримавши паяльник трішки довше.

  

Під час роботи зі стразами гарячої фіксації також не забувайте про техніку безпеки, адже можна обпектися як першим, так і другим приладом. Щоб приклеювати стрази паяльником не потрібні якісь спеціальні пристосування: термоперчатки та ін. А щоб коригувати положення кристала на тканині - використовуйте пінцет або зубочистку.

Впевнені наші поради не просто допоможуть Вам у роботі зі стразами гарячої фіксації DMC Premium Hong Kong тому, що вони зібрані практПід час роботи зі стразами гарячої фіксації також не забувайте про техніку безпеки, адже можна обпектися як першим, так і другим приладом. Щоб приклеювати стрази паяльником не потрібні якісь спеціальні пристосування: термоперчатки та ін. А щоб коригувати положення кристала на тканині - використовуйте пінцет або зубочистку.

 

 

 

стразы для фитнес бикини, купить стразы для фитнес бикини украина, как сшить купальник для фитнес бикини, как клеить стразы на купальник бикини, база для купальника фитнес бикини, стразы для купальника фитнес бикини, стразы для купальника фитнес бикини киев, купить харьков стразы для купальника фитнес бикини,основа для купальника фитнес бикини, купальник фитнес бикини, продам купальник фитнес бикини, как сшить трусы для фитнес бикини, купальник фитнес-бикини со стразами Swarovski, Купальник для фитнес бикини, купить купальники со стразами для фитнес бикини, стразы для купальника фитнес бикини, база для купальника фитнес, купальники для бодифитнес, пошив купальников для фитнес бикини и бодифитнес украина, сколько страз нужно на купальник фитнес бикини, основа для купальника фитнес бикини, камни nothotfix оптом, dmc, dmc стразы, стразы dmc киев, стразы dmc мир страз киев, камни dmc мир страз днепр, стразы dmc купить харьков, куаить стразы dmc в киеве, стразы dmc украина, купить стразы дмс премиум в украине, стразики дмс украина купить, preciosa, стразы preciosa, preciosa купить киев, preciosa купить харьков, preciosa купить украина, crystal, стразы crystal купить, камни crystal купить украина, стразы цвет crystal купить киев, стразы crystal харьков, crystal ab, цвет страз crystal ab, интернет магазин страз crystal ab, ab crystal стразы от производителей, стразы crystal ab купить оптом украина, стразы crystal ab купить в днепр, стразы, кристалы, стразы, камни, хамелион, стразики, сваровски, пресиоса, пресиоза, rhinestones, abcrystal, DMC, Xirius, кристалы, стразики, купить стразы, mirstraz, термостразы, клеевыестразы, Crystalline, мир страз студия страз и хрустального декора киев, днепр, асфур, стразы асфур купить киев, стразы асфур купить украина, стразы асфур купить харьков, стразы асфур купить днепр, asfour, стразы asfour киев, стразы asfour купить украина, камни asfour купить харьков, asfour стразы купить днепр, стразы холодной фиксации купить украина, стразы чехия купить, стразы австрия купить, стразы гонконг купить, стразы купить в украине, стразы в цапах купить украина, стразы стекло купить украина, цапа страза в киеве, копия сваровских купить украина, клеевые стразы купить украина, hematite, клеевые стразы купить киев, клеевые стразы купить харьков, клеевые стразы купить одесса, клеевые стразы купить днепр